Mohu vidět někoho jako aktivní na Messengeru, pokud jsem byl zablokován?

osoba, která vás zablokovala, vás neuvidí na seznamu kontaktů, protože jste zablokováni na Facebook.

neuvidíte ani profil toho druhého. Pokud jde o vidění, když jste online, nenajdete je ani na seznamu kontaktů, mluvte více o tom, když jsou aktivní.

Když jste zablokován na Messenger

Pokud osoba jen blokuje vás na Facebook Messenger, můžete vidět, když jsou on-line.

i když jste blokováni pouze v messengeru, můžete si stále prohlížet Facebook profil osoby a komunikovat s jejím obsahem.

nicméně, nemůžete jim posílat zprávy nebo se dostat na staré zprávy odeslat dříve, než vás zablokoval.

v oblasti, kde byste normálně psali zprávu, se zobrazí upozornění, že na tuto konverzaci nemůžete odpovědět.

Když někdo blokuje vás na Messenger, budete stále vidět je na seznamu, ale nemůžu posílat jim zprávy, nebo zobrazit jejich poslední vidět, nebo on-line stavu.

musíte si však uvědomit, že k tomu nedochází pouze tehdy, když vás uživatel zablokuje. Nebudete s nimi také moci komunikovat, pokud deaktivují svůj účet Facebook.

další informace o Facebook Messenger

  • proč je moje zpráva odeslána, ale není doručena?

Zjistit odpověď na tuto otázku tím, že se dívám na náš Facebook zpráva je odeslána, ale není doručena průvodce.

  • jak víte, že vás někdo zablokoval na Messengeru, aniž by jim zaslal zprávy?

nebudete moci odesílat zprávy této osobě. Pro více informací nezapomeňte prozkoumat našeho průvodce k tomuto tématu.

  • můžete stále vidět někoho na Facebook Messenger, pokud vás zablokuje?

osobu, která vás zablokovala, uvidíte pouze v některých situacích. Podívejte se na tuto příručku pro více informací.

{{#hodnoty}}

{{/hodnoty}}

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.