Voinko nähdä jonkun yhtä aktiivisen Messengerissä, jos minut blokataan?

sinut estänyt henkilö ei näe sinua yhteystietolistallaan, koska Facebook on estänyt sinut.

ette edes näe toistenne profiilia. Mitä nähdä, kun olet verkossa, et edes löydä niitä yhteystietoluettelosta, puhua enemmän nähdä, kun ne ovat aktiivisia.

kun olet estynyt Messengerissä

jos henkilö vain estää sinua Facebook Messenger, näet, kun he ovat verkossa.

vaikka olet estettynä pelkästään Messengerissä, voit silti katsella henkilön Facebook-profiilia ja olla vuorovaikutuksessa hänen sisältönsä kanssa.

niitä viestejä ei kuitenkaan voi lähettää tai tavoittaa vanhoihin lähetettyihin viesteihin ennen kuin ne estivät.

alueella, johon normaalisti kirjoittaisit viestisi, näet ilmoituksen, jossa sanot, ettet voi vastata tähän keskusteluun.

kun joku estää sinua vain Messengerissä, näet hänet edelleen listallasi, mutta et voi lähettää hänelle viestejä tai tarkastella heidän Viimeksi nähtyä tai online-statustaan.

sinun on kuitenkin huomioitava, että tämä ei tapahdu vain silloin, kun käyttäjä estää sinut. Et myöskään voi olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan, jos he deaktivoivat Facebook-tilinsä.

Lue lisää Facebook Messengeristä

  • miksi viestini lähetetään, mutta ei toimiteta?

selvitä vastaus tähän kysymykseen tarkistamalla Facebook-viestimme on lähetetty, mutta ei toimitettu-opas.

  • Mistä tiedät, jos joku blokkasi sinut Messengerissä viestittämättä heille?

kyseiselle henkilölle ei voi lähettää viestejä. Lisätietoja varmista tutustua oppaamme tästä aiheesta.

  • Näetkö vielä jonkun Facebook Messengerissä, jos hän estää sinua?

estäneen henkilön voi nähdä vain joissakin tilanteissa. Katso tästä oppaasta lisätietoja.

{{#arvot}}

{{/arvot}}

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.