Kan jeg se nogen som aktiv på Messenger, hvis jeg blev blokeret?

den person, der blokerede dig, kan ikke se dig på deres kontaktliste, fordi du er blokeret på Facebook.

du vil ikke engang se hinandens profil. Med hensyn til at se, når du er online, finder du dem ikke engang på din kontaktliste, tal mere om at se, når de er aktive.

når du er blokeret på Messenger

hvis personen kun blokerer dig på Facebook Messenger, kan du se, hvornår de er online.

mens du er blokeret på Messenger alene, kan du stadig se personens Facebook-profil og interagere med deres indhold.

du kan dog ikke sende dem beskeder eller nå til gamle meddelelser, der sendes, før de blokerede dig.

i det område, hvor du normalt ville skrive din besked, Vil du se en meddelelse, der siger, at du ikke kan svare på denne samtale.

når nogen blokerer dig kun på Messenger, vil du stadig se dem på din liste, men kan ikke sende dem beskeder eller se deres sidst set eller online status.

du skal dog bemærke, at dette ikke kun sker, når en bruger blokerer dig. Du vil heller ikke være i stand til at interagere med dem, hvis de deaktiverer deres Facebook-konto.

Lær mere om Facebook Messenger

  • hvorfor sendes min besked, men ikke leveres?

Find ud af svaret på dette spørgsmål ved at tjekke vores Facebook-besked er sendt, men ikke leveret guide.

  • Hvordan ved du, om nogen blokerede dig på messenger uden at sende dem beskeder?

du kan ikke sende beskeder til den person. For flere detaljer sørg for at udforske vores guide om dette emne.

  • kan du stadig se nogen på Facebook Messenger, hvis de blokerer dig?

du vil kun kunne se den person, der blokerede dig i nogle situationer. Tjek denne vejledning for flere detaljer.

{{#værdier}}

{{/værdier}}

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.