Kan jeg se noen som aktiv På Messenger hvis jeg ble blokkert?

personen som blokkerte Deg, vil ikke se deg på kontaktlisten fordi Du er blokkert På Facebook.

du vil ikke engang se hverandres profil. Når det gjelder å se når du er online, vil du ikke engang finne dem på kontaktlisten din, snakk mer om å se når de er aktive.

når Du er blokkert På Messenger

hvis personen bare blokkerer Deg På Facebook Messenger, kan du se når de er online.

Mens Du er blokkert på Messenger alene, kan du fortsatt se personens Facebook-profil og samhandle med innholdet.

du kan imidlertid ikke sende dem meldinger eller nå til gamle meldinger som sendes før de blokkerte deg.

I området der du vanligvis skriver meldingen, ser du en melding som sier at du ikke kan svare på denne samtalen.

når Noen blokkerer Deg bare På Messenger, vil du fortsatt se Dem på listen din, men kan ikke sende dem meldinger eller vise sist sett eller online status.

du må imidlertid være oppmerksom på at dette ikke bare skjer når en bruker blokkerer deg. Du vil heller ikke kunne samhandle med Dem hvis De deaktiverer Sin Facebook-konto.

Lær Mer Om Facebook Messenger

  • hvorfor sendes meldingen min, Men ikke levert?

Finn ut svaret på dette spørsmålet ved å sjekke ut Vår facebook-melding er sendt, men ikke levert guide.

  • Hvordan vet du om noen blokkerte deg på messenger uten å sende dem meldinger?

du vil ikke kunne sende meldinger til den personen. For mer informasjon sørg for å utforske vår guide på dette emnet.

  • Kan du fortsatt se Noen På Facebook Messenger hvis de blokkerer deg?

du vil bare kunne se personen som blokkerte deg i noen situasjoner. Sjekk ut denne veiledningen for mer informasjon.

{{#verdier}}

{{/verdier}}

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.