Park Min Young åbner op for Dating Rygter med Park Seo Joon

Park Min Young har delt sine tanker om sin rygtede romantik med hende “Hvad er der galt med Sekretær Kim” co-star Park Seo Joon.

den 1.August satte skuespillerinden sig til samtaler med flere nyhedsforretninger om hendes hit tvN-drama “hvad er der galt med Sekretær Kim.”Ud over at beskrive hendes erfaring med at arbejde på dramaet, Park Min Young reagerede også på den nylige masse dating rygter, der forbinder hende med Park Seo Joon.

Park Min Young var fast i at benægte enhver form for ægte romantisk forhold mellem hende og hendes co-star og sagde: “først og fremmest er det ikke sandt. Jeg så beviserne, der angiveligt beviser, at vi er dating, og intet af det var sandt. Det gjorde mig lidt vred.”

hun behandlede også specifikt rygterne om, at hun havde rejst til udlandet med Park Seo Joon, og rapporterede: “min mor forsøgte at give mig sit pas i morges. Hun sagde :’ Hvis folk ser på mit pas , vil de se, så tag dette og vis dem. Jeg ved ikke, om folk vil tro mig, når jeg siger dette, da der allerede har været så mange artikler om det, og så mange mennesker synes allerede at tro på det .”

skuespillerinden fortsatte med at fortælle, at hun følte sig udmattet af at skulle gentagne gange benægte rygterne. “Jeg fandt det psykologisk byrdefuldt,” tilstod hun. “Under mine samtaler i går og i dag, jeg troede, det var en skam, at jeg brugte så meget tid på at tale om dating rygter. Det er følelsesmæssigt beskattende at skulle fortsætte med at præcisere, at hver detalje ikke er sandt. Jeg håber bare, at tingene vil stille ned nu.”

hun tilføjede: “Jeg drikker normalt ikke meget, men det forstyrrede mig så meget, at jeg endte med at drikke i går aftes.”

Park Min Young afslørede, at grunden til, at hun følte sig så stresset af rygterne, var, at det var begyndt at påvirke de andre skuespillere, der optrådte i “Hvad er der galt med Sekretær Kim.”Hun udtrykte specifikt sin beklagelse over, at hendes andre medstjerner var blevet tvunget til at bruge så meget tid på at adressere sit rygtede forhold til Park Seo Joon.

“først prøvede jeg bare at grine af det,” forklarede hun. “Men Bo Ra’ s, Chansungs og Ye Jins samtaler begyndte at blive offentliggjort i går, og alle overskrifterne handlede om .”

” Chansung sagde endda direkte, at han fandt det en skam, ” fortsatte Park Min Young. “Så jeg følte mig utrolig ked af det, og det var da jeg begyndte at tage dette alvorligt. Fordi de arbejdede så hårdt, og jeg ved, hvor meget hjerte Chansung og de andre skuespillere hældte i ‘Hvad er der galt med Sekretær Kim. Det var det, jeg fandt mest foruroligende. Det handler ikke kun om mig, men mange flere mennesker, end jeg troede, synes at være blevet påvirket .”

Park Min Young fortsatte med at erklære, “hvis, i fremtiden, jeg ender med at møde en god fyr og har gode nyheder at dele, jeg bliver Offentlig med det. Men det er helt sikkert, at jeg ikke skal giftes . Lige nu er jeg på et punkt, hvor jeg fokuserer på denne karriere, som jeg elsker så meget.”

hvis du ikke allerede har set “hvad er der galt med Sekretær Kim,” tjek den første episode nedenfor!

Se Nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.