Czy Mogę zobaczyć kogoś jako aktywnego Na Messenger, jeśli zostałem zablokowany?

osoba, która Cię zablokowała, nie zobaczy cię na swojej liście kontaktów, ponieważ jesteś zablokowany na Facebooku.

nawet nie zobaczycie swojego profilu. Jeśli chodzi o widzenie, gdy jesteś online, nie znajdziesz ich nawet na liście kontaktów, mów więcej o widzeniu, gdy są aktywne.

kiedy jesteś zablokowany na Messengerze

jeśli dana osoba blokuje cię tylko w Facebook Messenger, możesz zobaczyć, kiedy jest online.

gdy jesteś zablokowany w samym Messenger, nadal możesz przeglądać profil osoby na Facebooku i wchodzić w interakcje z jej treścią.

jednak nie możesz wysyłać im wiadomości ani docierać do starych wiadomości wysłanych przed zablokowaniem Cię.

w obszarze, w którym normalnie piszesz wiadomość, zobaczysz powiadomienie, że nie możesz odpowiedzieć na tę rozmowę.

gdy ktoś blokuje cię tylko w programie Messenger, nadal będziesz go widzieć na swojej liście, ale nie możesz wysyłać mu wiadomości ani wyświetlać ich ostatnio widzianego lub online statusu.

jednak musisz pamiętać, że nie dzieje się to tylko wtedy, gdy użytkownik Cię blokuje. Nie będziesz także mógł z nimi wchodzić w interakcje, jeśli dezaktywują swoje konto na Facebooku.

dowiedz się więcej o Facebook Messenger

  • Dlaczego moja wiadomość została wysłana, ale nie została dostarczona?

dowiedz się odpowiedzi na to pytanie, sprawdzając naszą wiadomość na Facebooku została wysłana, ale nie została dostarczona.

  • skąd wiesz, że ktoś zablokował Cię na messengerze bez wysyłania wiadomości?

nie będziesz mógł wysyłać wiadomości do tej osoby. Aby uzyskać więcej informacji, zapoznaj się z naszym przewodnikiem na ten temat.

  • czy nadal możesz zobaczyć kogoś na Facebook Messenger, jeśli cię zablokuje?

będziesz mógł zobaczyć osobę, która Cię zablokowała tylko w niektórych sytuacjach. Zapoznaj się z tym przewodnikiem, aby uzyskać więcej informacji.

{{#wartości}}

{{/wartości}}

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.