Slip af med Acne med homøopati behandling

efter at have levet med acne i årevis, ved jeg, hvordan disse bump i ansigtet kan rive ned ens tillid. Hvis du også er en af dem, der elendigt har undladt at finde en pålidelig og permanent kur mod de grimme ‘bumser’ på dit ansigt og krop, er denne blog noget for dig. Jeg har fundet en effektiv, sikker og naturlig acne behandling for dig-det hedder homøopati! Prøv det fyre, det virker.

jeg ville altid få bumser et par dage før min menstruation; så snart mine menstruationer stopper, så gør disse bumser. Sommeren var den værste sæson for mig, da acne ville forblive over mit ansigt i hele sæsonen. Jeg kaldte dem ‘fotobomber’, da ikke et eneste billede af mig var værd at dele på nogen social medieplatform takket være de grimme pletter på mit ansigt. Jeg prøvede alt lige fra antibiotika, anti-acne ansigtsvask, ansigtspakker og endda de såkaldte ‘dadi maa ke nuskhe’ eller hjemmemedicin, men ingen gav mig virkelig en permanent løsning. Acne ville bare ikke forlade mit ansigt.

efter at have forsøgt alle retsmidler mod acne, blev min vilje til at overvinde disse bumser besvaret af homøopati.

min far er en stor tro på videnskaben om homøopati, og han har overvundet mange af sine sundhedsmæssige problemer med dette system af medicin. En dag så han mig kæmpe for at skjule min acne og sagde: “Hvorfor prøver du ikke homøopati” som andre terapier var jeg sikker på, at dette heller ikke vil hjælpe mig, men alligevel tænkte jeg på at prøve det.

Læs også: troede acne var bare en rød plet? Kend de forskellige typer acne.

min første konsultation med homøopaten

da jeg gik for at møde en homøopatisk læge, spurgte han mig om min rutine og mange flere spørgsmål relateret til hvad jeg kan lide, hvad jeg ikke gør, hvordan jeg er som person og meget mere om mit personlige liv. Jeg fandt denne samtale virkelig kedelig og unødvendig. Derfor spurgte jeg ham endelig ” hvad er behovet for at stille disse mange spørgsmål. Hvordan er dette relateret til min acne?”

jeg forstod faktisk ikke, hvad han sagde, før jeg bemærkede, at min acne var forsvundet. ‘Søde homøopatiske lægemidler til acne’ arbejdede for mig. Det er først da, at jeg fik at forstå, hvordan homøopati for acne værker, og hvorfor denne session af spørgsmål og svar var nødvendig.

jeg er glad for, at jeg tog min fars råd og prøvede homøopatisk behandling. Det hjalp mig virkelig med at slippe af med acne for evigt. Jeg er sikker på, at det også vil behandle din acne. For at få behandlingen kan du konsultere homøopatiske eksperter ved at bestille en aftale online

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.