Kan jag se någon som aktiv på Messenger om jag blev blockerad?

personen som blockerade dig kommer inte att se dig på sin kontaktlista eftersom du är blockerad på Facebook.

du kommer inte ens se varandras profil. När det gäller att se när du är online hittar du dem inte ens i din kontaktlista, prata mer om att se när de är aktiva.

när du är blockerad på Messenger

om personen bara blockerar dig på Facebook Messenger kan du se när de är online.

medan du är blockerad på Messenger ensam kan du fortfarande se personens Facebook-profil och interagera med innehållet.

du kan dock inte skicka dem meddelanden eller nå gamla meddelanden som skickas innan de blockerade dig.

i det område där du normalt skriver ditt meddelande ser du ett meddelande som säger att du inte kan svara på den här konversationen.

när någon bara blockerar dig på Messenger ser du dem fortfarande på din lista men kan inte skicka dem meddelanden eller visa deras Senast sett eller onlinestatus.

du måste dock notera att detta inte bara händer när en användare blockerar dig. Du kommer inte heller att kunna interagera med dem om de inaktiverar sitt Facebook-konto.

Läs mer om Facebook Messenger

  • varför skickas mitt meddelande men inte levereras?

ta reda på svaret på denna fråga genom att kolla in vårt Facebook-meddelande skickas men inte levererad guide.

  • Hur vet du om någon blockerade dig på messenger utan att skicka meddelanden till dem?

du kommer inte att kunna skicka meddelanden till den personen. För mer information se till att utforska vår guide om detta ämne.

  • kan du fortfarande se någon på Facebook Messenger om de blockerar dig?

du kan bara se personen som blockerade dig i vissa situationer. Kolla in den här guiden för mer information.

{{#värden}}

{{/värden}}

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.